Fotograf: Siw Pessar

Laila Søfting-O´Rourke
Interiør Arkitekt
913 53 700
laila@nyerom.no

Gründer og daglig leder i NYE ROM.
Er lidenskapelig opptatt av å lage funksjonelle gode løsninger.
Laila er teknisk anlagt og mener at en god planløsning og funksjonelle rom med holdbare og gode materialer er det viktigste i et hvert prosjekt. Hun er opptatt av å finne riktig og god belysning og jobber mye med gjennomgående helhet i planløsning, farger, materialer og belysning. Innenfor kundens budsjett finner hun løsningene som oppfyller deres ønsker og krav. Hun hjelper med å få gjennomført prosjektet og satt ideene ut i livet.

Laila er rolig, omgjengelig og løsningorientert.
Hun har lang og bred faglig kompetanse som gjør henne til en god prosjektleder og samarbeidspartner i ethvert prosjekt. Hun er vant til å håndtere kunder, håndverkere og underleverandører slik at alle bidrar og yter best mulig.

 

Kristine Norderhaug
Interiørdesigner
977 28 333
kristine@nyerom.no

Interiørdesigner og stylist i NYE ROM.
Elsker farger og materialer. Opptatt av å lage funksjonelle planløsninger og finne riktige møbler og tekstiler.
Kristine er kvikk og pratsom, utrolig snill og en flott samarbeidspartner som er flink til å lytte til hva kunden ønsker. Innenfor kundens budsjett finner hun de riktige fargene og materialene som fremhever kundens personlighet eller firmaets profil i ethvert prosjekt.

Kristine er ryddig og organisatorisk, og hjelper deg gjerne med å finner de lure løsningene du ikke hadde tenkt på. Når hun kan systematisere og sette sammen farger og møbler vi har funnet til en kunde og hun styler og setter siste finnish, da er hun lykkelig på jobb :o)

Name *
Name