Laila Søfting-O`Rourke………………………………………………Kristine Norderhaug

Laila Søfting-O`Rourke………………………………………………Kristine Norderhaug

Fotograf: Siw Pessar

Laila Søfting-O´Rourke
Arkitekt/ Interiør Arkitekt
913 53 700
laila@nyerom.no

Gründer og daglig leder i NYE ROM.
Er lidenskapelig opptatt av å lage funksjonelle, gode og holdbare løsninger. Mener at arkitektur  og interiør må sees på samtidlig for å lage de beste løsningene som gir funksjonelle, brukervennlige og gjennomtenkte bygg.

Å lage et helhetlig og gjennomtenkt bygg med gode, funksjonelle planløsninger, flotte, holdbare  materialer og en gjennomtenkt og god belysning er det viktigste i et hvert prosjekt.

Laila er rolig, omgjengelig og løsningorientert. Hun har lang og bred faglig kompetanse som gjør henne til en god prosjektleder og samarbeidspartner i ethvert prosjekt. Hun er vant til å håndtere kunder, håndverkere og underleverandører slik at alle bidrar og yter best mulig.

 

Kristine Norderhaug
Interiør Arkitekt
977 28 333
kristine@nyerom.no

Interiør Arkitekt i NYE ROM.
Kristine er kreativ og løsningsorientert. Hun elsker å lage gode, gjennomtenkte løsninger som oppfyller kundens ønsker og krav, og jobber mye med å finne en gjennomgående helhet i planløsning, farger, materialer og belysning.

Kristine er kvikk og pratsom, utrolig snill og en flott samarbeidspartner som er flink til å lytte til hva kunden ønsker. Hun hjelper med å få gjennomført prosjektet og satt ideene ut i livet. Innenfor kundens budsjett finner hun de riktige og helhetlige løsningene  som fremhever kundens personlighet eller firmaets profil i ethvert prosjekt.

Name *
Name